29 Haziran 2017 Perşembe

Cildinizin koruyucu meleği avene

Güneşin zararlı ışınları yaz mevsiminde yüksek oranda hissedilse de dört mevsim cilt koruması önem taşır. Cildi güneşin zararlı etkilerinden koruyamazsanız zamanla nemini kaybetmiş, kuru ve mat bir cilt ortaya çıkar. Güneşin ve yaşlanmanın etkilerine karşı koruyucu özellikli ürünler kullanmak cilde destek olur, yenilik ve sağlık verir. Güneşin cildinize yapacağı yaşlanma, kızarıklık, sivilce, akne ve nem kaybı gibi etkenlerini ortadan kaldırmak ise günlük düzenli bir bakım için güneş koruyucu ürünler önemlidir. Kuru, yağlı, karma ya da normal cilt tipinden size uygun olan ürünleri kullanmanız işinizi kolaylaştırır.  Avene birçok cilt sorunu ve tedavisi için ürünler üreten bir marka olarak öne çıkar.

Avene geniş ürün yelpazesi ile sorunları yaşayan ve güneşin zararlı etkilerini en aza indirmek isteyenler için geliştirdiği Avene güneş kremi ürünleriyle sağlıklı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Cildiniz güneşin sağlık veren ışınlarıyla beslenirken, sivilce, akne ve yaşlanma etkilerine karşı korunur. Cildiniz eski sağlıklı görünümünü kazanırken, parlak ve ışıltılı bir görünüm kazanır.
Nemsiz Cilt Yaşlanmaya Mahkumdur
Bedenimizi saran cildimiz sağlığımızın en büyük göstergesidir.  İyi bir bakımla nem dengesi sağlanmış bir cilt, sizin farkınızı ortaya çıkarır. Cildin görünümünün en büyük etmenleri güneş ışınlarının zararlı etkileri, sağlıksız beslenme, ani hava değişimleri, yanlış ürün kullanımı yorgunluk, stres ve yeterince su tüketilmemesi olarak düşünülebilir. Bu etmenler arasında güneşin zararlı ışınları cilde en çok zarar verenlerdendir. Özellikle cildin nem dengesinin azalması ciltte kuruluk ve yaşlanmaya neden olur. Bunun için düzenli cilt bakımı önemlidir. Bol su tüketimi ile desteklenen bakım cildi eski sıkı ve sağlıklı görünümüne geri döndürür. Unutmayın nemsiz kalmış bir cilt yaşlanmaya mahkumdur, genç ve dinç görünümün anahtarı Avene ürünleri her sorununuzda uygun çözümler sunar.
Cildinizi Nasıl Korursunuz?
Cildiniz tıpkı bir bebek gibi bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyar. Sağlıklı görünen bir cilt ile kendinizi daha iyi hissedersiniz. Cildinizi korumak için dikkat edeceğiniz bazı ayrıntılar işinizi kolaylaştıracaktır. Güneş ışınlarının çok etkili olduğu 11.00-15.00 saatleri arasında dışarıda çok kalmayıp, şapka kullanmak, koruyucu güneş kremleri cilde sürmek önemlidir. Dış etmenlerden, stresten uzak durmaya çalışmak bol su içmek güneş koruyucu ürünlerin etkilerini arttıracaktır. Avene markasının her cilt tipine uygun güneş koruyucu ürünlerini güneşin zararlı etkilerinden kurtulmak için kullanabilirsiniz.  Güneşe maruz kalan cildinizin gerginliğini özel bakım kremleriyle yumuşatıp, kırışıklık ve yaşlanma etkilerinden uzaklaşabilirsiniz.
Güneşin Sıcaklığı Avene Markası
1736 yılında ortaya çıkan Avene Termal Su’yu ile cilt bakımı için dermatolojik ürünler üretilmeye başlanmıştır. Birçok farklı soruna çözüm olan termal suyun ardından Avene markası laboratuvarlarında üretilen ürünleriyle kullanıcıların cilt sorunlarına çözümler sunulmuştur. Avene uluslararası pazarda etkili ürünleriyle kullanıcı memnuniyetini ön planda tutan dermokozmetik markalarından biridir.
Dermokozmetik ürünler, güneş koruyucular, Makyaj ürünleri, Vücut Bakım ürünleri, Yüz Bakım ürünleri kategorilerinde üretilen yüzlerce ürün ile her cilt tipine uygun bakım seçenekleri sunulur. Tüm ürün gruplarında yer alan ürünler cildinizi dış etkenlere karşı korur ve güçlendir. Cildinize derinlemesine ve özel bir bakım uygular.
Güneşin zararlı etkilerine karşı formüle edilen sprey ve krem formundaki güneş koruyucular cildinizi korur, ışıltı verir. Vücut ve yüz bakımı için kullanılan ürünler cildin sağlıklı nem dengesini sağlar daha sıkı ve genç bir görünüm sağlar. Bakım kremleri ile ciltte derinlemesine beslenme ve nem dengesini kazandırır. Güneş koruyucu ürünler doğal içerikleriyle cildi beslerken nemli parlak ve ışıldayan bir görünüm elde etmenize de yardımcı olur. Avene ürünleri indirimli olarak şuradan alabilirsiniz.

1 yorum: